Vind golftøj for 7.500 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om gavekort til golftøj til alle vejrforhold. Værdi 7.500 kr.
Du modtager nyheder og gode tilbud.

Luk

Fortrydelsesret / Ombytning


Fortrydelsesret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Ved handel på BACKTEE.COM har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Dine 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet.
Har du fortrudt købet tilbagebetales købesum og fragt ved en overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Omkostninger til retur levering/forsendelse til os, er for egen regning. Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at BACKTEE.COM får de(n) modtagne varer tilbage i væsentlig samme stand og mængde som det var ved leveringen. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af pakken.

Det er ikke et krav, men det vil fremme ekspeditionen, hvis du ved returnering udfylder returseddel samt en kopi af din ordrebekræftelse og sender det sammen med varen..

BEMÆRK - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Ombytning

Ønsker du at bytte varen til en anden størrelse kan dette ske inden for 14 dage fra varen er modtaget. Ved ombytning skal du udfylde en returseddel, og sende den sammen med varen. BACKTEE sender den ombyttede vare fragtfrit. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager vil varebeløbet blive tilbageført hurtigst muligt og senest 14 dage fra vi har modtaget varen retur. Den eneste omkostning du har, når du ombytter et køb, er portoen til at sende varen tilbage til os.
Ønsker du at bytte en vare til en anden vare, beder vi dig fortryde købet og lave en ny ordre.
 

Returseddel

Ved returnering eller ombytning bedes du udfylde denne returseddel og sende den sammen med en kopi af din ordrebekræfelse.

Hent returseddel